Kodin Terrat uudistuivat – yhteistyö alkaa Apulanta-yhtyeen jäsenien kanssa

Kodin pieniin muutostöihin ja sisustamiseen käytetään meillä vuosittain satoja miljoonia euroja. S-ryhmän Kodin Terrat haluavat palvella asiakkaita entistä paremmin ja ne onkin nyt uudistettu maanlaajuisesti uuden ajan rautakaupoiksi.

Uudistetut Kodin Terrat avautuivat torstaina 19.4. Tuusulan myymälässä oli runsaasti asiakkaita jo aamukymmeneltä. Paikalla oli myös Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukki, S-ryhmän vähittäiskaupan kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu ja valikoimajohtaja Lasse Ketola.

– Ihmiset eivät enää halua pelkkiä vasaroita ja nauloja vaan rautakaupasta halutaan ideoita, inspiraatiota ja ratkaisuja, Ilkka Alarotu kertoo.

Lasse Ketolan mukaan tuotteiden valinta helpottuu, kun ne ovat esillä tuoteryhmittäin. Tiettyihin tiloihin, kuten märkätiloihin tarkoitetut pintamateriaalit ja kalusteet on sijoitettu lähekkäin. Valikoiman laajuutta on painotettu enemmän kuin aikaisemmin. Matalat hyllyt taas helpottavat asiakkaan ja myyjän kohtaamista, eikä myyjää tarvitse lähteä etsimään toiselta puolelta myymälää. Henkilökunnan monialaiseen koulutukseen on myös panostettu, joten neuvoa voi kysyä myyjältä kuin myyjältä.

Kodin Terrassa tuotteet ovat esillä irrallisina, joten niitä voi helposti verrata eri pintamateriaaleihin tai kalusteisiin. KUVA: S-ryhmä

Jos keittiö on kodin sydän, Kodin Terrassa se on asiakaspalvelutiski, joka on sijoitettu keskelle myymälää.

Hankkeita ei voi tehdä ilman ammattitaitoista apua

Apulanta on profiloitunut vanhojen rakennusten pelastajaksi. Sipe Santapukin mukaan ensisijainen tarkoitus on saada rakennukselle uusi elämä.

Sipen tunnetuin uudishanke on Heinolaan kaavailtu koti, jonka on suunnitellut amerikkalainen arkkitehti Eric Lloyd Wright, ja jonka orgaanista arkkitehtuuria Sipe arvostaa suuresti. Tontilla onkin vieraillut Lloyd Wrightin arkkitehtuurin ihailijoita ja arkkitehtiopiskelijoita kaikkiaan 23 eri maasta, vaikka valmiina on vasta sataneliöinen vierastalo. Oman kodin rakentamista varten pitäisi hankkia vielä lisää tonttimaata.

– Rakennustaide on kaikkien taiteiden äiti ja ainut taidemuoto, johon tarvitaan lupa, Santapukki kiteyttää.

Vastuullinen, hiilijalanjälkeä vähentävä ja luonnonmukainen rakentaminen on aina ollut Santapukille tärkeää. Hän on asioinut projektiensa takia usein Kodin Terrassa ja on ollut tyytyväinen palveluun.

– Täällä tiedetään asiat, ei tarvitse arpoa. Ei näitä hankkeita voi tehdä, jos ei saa ammattitaitoista apua, Santapukki kertoo.

Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukki arvostaa vastuullista, luonnonmukaista rakentamista ja luontoa, joten hän halusi kuvattavaksi kukkien kanssa Tuusulan Kodin Terran avajaisissa. KUVA: Eeva-Riitta Halonen

Uusi aluevaltaus tulevilla Asuntomessuilla

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa. Innokkaat rakennuttajat ja remontoijat, Sipe ja Toni, on kutsuttu sisustamaan ja stailaamaan muutama huone Kodin Terra -talossa, kohteessa 25.

Porin projekti on Sipe Santapukin mielestä kiinnostava ja uudenlainen, sillä hänen ja Tonin panos alkaa vasta raa’an rakentamisen jälkeen. He pääsevät tällä kertaa keskittymään siistiin sisätyöhön ja testaamaan designtaitojaan.

Eeva-Riitta Halonen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s