Fengshui

HYVÄÄ ENERGIAA KOTIIN TAI TILAAN FENGSHUIN AVULLA

Fengshui on ympäristön säätelemisen oppi, jonka juuret ulottuvat muutaman tuhannen vuoden takaiseen Kiinaan. Oppijärjestelmän kehittivät daolaiset ajattelijat, ja aluksi sitä käytettiin hautojen, puutarhojen sekä rakennusten sijoittamiseksi suotuisten ilmansuuntien mukaan. Fengshui levisi länsimaihin 1900-luvun loppupuolella.

Fengshuissa on eri koulukuntia. Klassinen fengshui pitää sisällään esimerkiksi kompassi- ja muotokoulukunnan, joista ensin mainitussa fengshui-konsultti käyttää ilmansuuntien selvittämiseen apunaan kiinalaista kompassia (luopan), ja viimeksi mainitussa keskittyy ympäristön muotojen tutkimiseen.

Fengshuissa pyritään aktivoimaan sheng qi eli hyvä energia ja minimoidaan sha qi eli vahingollinen energia rakennuksen sisällä, ja sen välittömässä läheisyydessä. Tarkoitus on siis saattaa asunto tai talo energiatasapainoon. Fengshui ei ota kantaa sisustustyyliin, mutta sitä voidaan käyttää sisustussuunnittelun pohjana tasapainoisen elämän saavuttamiseksi.

Haluaisitko parantaa jotain osa-aluetta elämässäsi (ihmissuhteet, terveys, työ) vai tarvitsetko apua suotuisan ja suotuisassa paikassa sijaitsevan asunnon tai talon löytämiseen?

Ennen ensimmäistä tapaamista tarvitsen kopion asunnon tai talon pohjapiirustuksesta, tiedon valmistumisvuodesta, syntymäaikasi ja mahdollisten perheenjäsentesi syntymäajat. Kiinalaisen astrologian, BaZin eli Neljän Pilarin peruskartoitukseen tarvitsen tiedon myös syntymäpaikasta.

Eeva-Riitta Halonen

E-RH INTERIORS – Suunnittelutoimisto

eevarhalonen@gmail.com

er_logo_ok

Fengshui Sampo ry:n jäsen ja konsulttijäsen

http://www.fengshuisampo.fi

Suomen Fengshui ry:n jäsen

http://www.fengshui.fi

Copyright © 2023 E-RH INTERIORS – Suunnittelutoimisto

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s