Fengshui

 

 

 

 

ENERGIATASAPAINOA KOTIIN, TOIMISTOON TAI LIIKETILAAN FENGSHUIN AVULLA

 

Haluatko parantaa jotain osa-aluetta elämässäsi (ihmissuhteet, terveys, työ), tarvitsetko apua suotuisan ja suotuisassa paikassa sijaitsevan asunnon, talon tai liiketilan löytämiseen vai oletko vain harkinnut fengshui-konsultaatiota?

Fengshui on ympäristön säätelemisen oppi, jonka juuret ulottuvat usean tuhannen vuoden taakse. Oppijärjestelmän kehittivät daolaiset ajattelijat, ja aluksi sitä käytettiin hautojen, puutarhojen sekä rakennusten sijoittamiseksi suotuisten ilmansuuntien mukaan. Kun fengshui levisi länsimaihin 1900-luvun lopulla, jäi hautojen sijoittelu ilmansuunnittain vähäiseksi.

Fengshuissa on eri koulukuntia. Klassinen fengshui pitää sisällään esimerkiksi kompassi- ja muotokoulukunnan, joista ensin mainitussa konsultaation tekijä käyttää apunaan kiinalaista kompassia (luopan), ja viimeksi mainitussa keskittyy muotojen tutkimiseen.

Fengshuissa aktivoidaan qi eli hyvä energia ja minimoidaan sha eli vahingollinen energia rakennuksen sisällä, ja sen välittömässä läheisyydessä. Tarkoitus on siis saattaa rakennus tai tila energiatasapainoon käyttäjälleen. Klassinen fengshui ei ota kantaa sisustustyyliin, mutta sitä voidaan käyttää sisustussuunnittelun pohjana tasapainoisen kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Ensimmäiseen tapaamiseen tarvitaan kopio pohjapiirustuksesta sekä tieto rakennuksen tai talon valmistumisvuodesta, syntymäaikasi ja mahdollisten perheenjäsentesi syntymäajat.

Eeva-Riitta Halonen

E-RH INTERIORS – Suunnittelutoimisto

eevarhalonen@gmail.com

er_logo_ok

Pääasialliset fengshui-opinnot:

American Feng Shui Institute (AFSI), online-tutkinnot 2000-luvun alkupuolella sekä myöhemmin online-lisäkursseja; konsultin pätevyys

Fengshui-arkkitehti Howard Choyn viikonloppukurssit ja workshop

Fengshui-konsulttikoulutukseen osallistuminen 2017-2018 jatkokoulutuksena. Pääkouluttajana fengshui-konsultti Kirsi Niemelä.

Suuri innoittaja: fengshui-konsultti Joey Yap (pääkonsultti yrityksessä the Joey Yap Consulting Group).

 

Fengshui Sampo ry:n jäsen yhdistys on perustettu vuonna 2017.

http://www.fengshuisampo.fi

Suomen Fengshui ry:n jäsen
Suomen Fengshui ry on vuonna 1994 perustettu yhdistys sekä fengshuita työssään käyttäville että fengshuista kiinnostuneille.

http://www.fengshui.fi

Copyright © 2018 E-RH INTERIORS – Suunnittelutoimisto

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s